Selecteer een pagina

Hoe kan ik een notitie blok groter maken?

De eerste keer dat je gebruik maakt van notities, verschijnt er een aantekeningen venster rechtsonder in je scherm. Dit venster kun je vergroten door:
1. Met je muis op de bovenrand te gaan staan en het venster helemaal naar links te verslepen
2. Met je muis op de rechterrand te gaan staan (er verschijnt een pijltje naar rechts) en het venster naar rechts uit te trekken.

Verplaatsen van het notitie venster
Je kunt het notitie venster verplaatsen door met je cursor op bovenste balk van het venster te gaan staan (zoals in de afbeelding hiernaast is afgebeeld) en vervolgens het venster naar links te verslepen (muis ingedrukt houden).

Vergroten van het notitie venster
Je kunt het notitie venster vergroten door met je cursor precies aan de rechterkant op de rand van het venster te gaan staan (zoals in de afbeelding hiernaast is afgebeeld) en vervolgens het venster naar rechts te vergroten (muis ingedrukt houden).

Verder vergroten van het notitie venster (naar onderen)
Eventueel kan het venster verder worden vergroot naar onderen door met je cursor rechtsonder in het schrijfgedeelte van het notitie venster te gaan staan (zoals in de afbeelding hiernaast is afgebeeld) en vervolgens kan het venster worden vergroot door de cursor naar beneden te trekken (muis ingedrukt houden).

Hoe kan ik een aantekening bewaren?

Je aantekeningen worden pas bewaard als je kiest voor Opslaan in het aantekeningen venster.
Als je het aantekeningen venster sluit door middel van het kruisje rechtsboven in het venster, worden je aantekeningen niet bewaard.

Je kunt je aantekeningen downloaden naar Word. Dat kun je doen met een losse aantekening. Op de notitiepagina kun je meerdere notities tegelijkertijd naar Word downloaden.

Als je de notities download naar Word, kan het zijn dat sommige tabellen te breed zijn en gedeeltelijk van de pagina vallen. Dan kun je in Word de pagina-instelling op Landscape zetten. Dan kun je eventueel de tabellen smaller maken en dan de pagina-instelling weer terug zetten naar Portrait.

Hoe worden de aantekeningen verwerkt?

Goed om te weten: Je aantekeningen worden met zorg en liefde verwerkt volgens onze privacyverklaring. Nadat je toegang tot de online training is verlopen, worden je aantekeningen automatisch verwijderd.