Selecteer een pagina
Opdracht voortgang:

 

Ontvang een compliment!

 

De vierde online training zit erop! Je mag ontzettend trots zijn op jezelf! Het vraagt echt moed om deze diepe processen in jezelf aan te kijken en die investering in jezelf is het belangrijkste wat je kunt doen! Je hebt belangrijke stappen gezet van angst naar zelfliefde. Hiermee doorbreek je de liefdesbange dynamiek en versterk je de verbinding met jezelf. Deze bewustwording helpt je om andere, gezondere, keuzes te maken. Mijn oprechte respect en dank aan jou dat je dit doet en hiermee bijdraagt aan de transformatie van angst naar liefde. Een groot compliment van mij aan jou!

 

Ik zie je graag bij de vijfde online training Hoe laat ik los? en wens je alvast veel succes en plezier met de volgende stappen!

Online training 5 ‘Hoe laat ik los?’ is ook belangrijk voor mensen met bindingsangst aangezien onder de bindingsangst de verlatingsangst schuilgaat.

Wil je doorgaan met een volgende online training?

  • Ga dan naar de pagina Trainingen en
  • Kies op deze pagina voor Start bij de training waar jij aan wilt beginnen.

Heb je nog geen toegang voor een volgende training? Schrijf je dan hier in voor online training 5.

Je kunt alle notities die je tijdens deze online training hebt gemaakt bekijken en ook opslaan in Word, zodat je ze altijd bij een volgende online training kunt terug kijken. Deze online training blijft een jaar lang toegankelijk (vanaf het moment van aankoop), dus wil je kunnen blijven beschikken over deze notities raden we je aan om ze in Word op te slaan.